Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ερχεται στην Ελλάδα η Μαντόνα;
Στο πηγαιμό για την Ιθάκη ετοιμάζεται να... βγει, για ένα ακόμη καλοκαίρι, η Μαντόνα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας , από τότε που επισκέφτηκε το νησί για πρώτη φορά, δε λέει να... ξεκολλήσει.... Την προηγούμενη φορά που μας είχε έρθει η βασίλισσα της ποπ, κρυβόταν από τον.... ήλιο, αφού ήταν.... κάτασπρη... Κυκλοφορούσε τυλιγμένη πατόκορφα με καφτάνι - ακόμα και μέσα στη θάλασσα- και ποτέ χωρίς ένα καπέλο.... υπερπαραγωγή ! Από τον κόσμο όμως και τους..... παπαράτσι δεν προσπαθούσε ιδιαίτερα να κρυφτεί... Η πρώτη φορά που η διάσημη σταρ είχε.... αναζητήσει την Ιθάκη της, ήταν με το δεύτερο σύζυγό της , το σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι... Μάλιστα τότε όλοι έλεγαν πως οι δύο τους ετοιμάζονταν να χτίσουν στο νησί το δικό τους καταφύγιο.... Στο μεταξύ ήρθε ο χωρισμός και μετά οι... νέοι έρωτες .... Η αγάπη της όμως για το νησί του Οδυσσέα, παραμένει σταθερή.... Πηγή:star.gr

Ερχεται στην Ελλάδα η Μαντόνα;

Στο πηγαιμό για την Ιθάκη ετοιμάζεται να… βγει, για ένα ακόμη καλοκαίρι, η Μαντόνα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας , από τότε που επισκέφτηκε το νησί για πρώτη φορά, δε λέει να… ξεκολλήσει….

Την προηγούμενη φορά που μας είχε έρθει η βασίλισσα της ποπ, κρυβόταν από τον…. ήλιο, αφού ήταν…. κάτασπρη… Κυκλοφορούσε τυλιγμένη πατόκορφα με καφτάνι – ακόμα και μέσα στη θάλασσα- και ποτέ χωρίς ένα καπέλο…. υπερπαραγωγή ! Από τον κόσμο όμως και τους….. παπαράτσι δεν προσπαθούσε ιδιαίτερα να κρυφτεί…

Η πρώτη φορά που η διάσημη σταρ είχε…. αναζητήσει την Ιθάκη της, ήταν με το δεύτερο σύζυγό της , το σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι… Μάλιστα τότε όλοι έλεγαν πως οι δύο τους ετοιμάζονταν να χτίσουν στο νησί το δικό τους καταφύγιο…. Στο μεταξύ ήρθε ο χωρισμός και μετά οι… νέοι έρωτες …. Η αγάπη της όμως για το νησί του Οδυσσέα, παραμένει σταθερή….

Πηγή:star.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X