Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τιπ για να μην καταστραφούν τα μαλλιά σου από το χλώριο της πισίνας
Ήξερες ότι το χλώριο μπορεί να αλλάξει τελείως το χρώμα των μαλλιών σου; Αν έχεις βαμμένα ξανθά μαλλιά και σου αρέσει να κολυμπάς για ώρες στην πισίνα, τα νέα δυστυχώς δεν είναι τα καλύτερα για εσένα Το χλώριο της πισίνας, με τον καιρό καταστρέφει τις ξανθές βαφές και τους δίνει μια πράσινη απόχρωση που δεν είναι τόσο κολακευτική και ελπίζω να μην σου έχει συμβεί! Για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου- πέραν του ότι μπορείς να φορέσεις σκουφάκι- πριν βουτήξεις στην πισίνα εφάρμοσε σε στεγνά μαλλιά μικρή ποσότητα conditioner από τη ρίζα έως την άκρη. Το conditioner θα επιβραδύνει την ταχύτητα εισχώρησης των χημικών της πισίνας στα λέπια της τρίχας και θα σώσει την κατάσταση μέχρι να φτάσεις σπίτι και να ξεβγάλεις τα μαλλιά σου. Πηγή:faysbook.gr

Τιπ για να μην καταστραφούν τα μαλλιά σου από το χλώριο της πισίνας

Ήξερες ότι το χλώριο μπορεί να αλλάξει τελείως το χρώμα των μαλλιών σου;

Αν έχεις βαμμένα ξανθά μαλλιά και σου αρέσει να κολυμπάς για ώρες στην πισίνα, τα νέα δυστυχώς δεν είναι τα καλύτερα για εσένα…

Το χλώριο της πισίνας, με τον καιρό καταστρέφει τις ξανθές βαφές και τους δίνει μια πράσινη απόχρωση που δεν είναι τόσο κολακευτική και ελπίζω να μην σου έχει συμβεί!

Για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου- πέραν του ότι μπορείς να φορέσεις σκουφάκι- πριν βουτήξεις στην πισίνα εφάρμοσε σε στεγνά μαλλιά μικρή ποσότητα conditioner από τη ρίζα έως την άκρη.

Το conditioner θα επιβραδύνει την ταχύτητα εισχώρησης των χημικών της πισίνας στα λέπια της τρίχας και θα σώσει την κατάσταση μέχρι να φτάσεις σπίτι και να ξεβγάλεις τα μαλλιά σου.

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X