Βρέθηκε όπλο που είχαν αρπάξει οι αλβανοί δραπέτες

Βρέθηκε ένα από τα όπλα που είχαν αρπάξει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων από αστυνομικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη συμπλοκή στο Δίστομο.

Πρόκειται για ένα G3 το οποίο βρήκε ένας πολίτης στην άκρη του δρόμου έξω από το χωριό Φιλοθέη Δωρίδος. To όπλο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Σήμερα βρέθηκε στην περιοχή Ξυλοβούνι και ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Scoda, που είχε κλαπεί την περασμένη Κυριακή απο τους Δελφούς και είχε θεωρηθεί οτι το άρπαξαν οι αλβανοί δραπέτες. Και αυτό το εύρημα ερευνάται για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων ή DNA.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της συμπλοκής έπεσε νεκρός ένας 36χρονος αστυνομικός. Νωρίτερα, οι πέντε δράστες, που εικάζεται πως είναι οι αλβανοί δραπέτες, είχαν ακινητοποιήσει άλλους αστυνομικούς, αρπάζοντας τον οπλισμό τους.

Στο σημείο έφθασαν λίγο αργότερα ακόμη δύο αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά των κακοποιών.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα