Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα παιχνίδια του Μίσκο με τον Χάινς
Μην παραξενεύει κανέναν το «παιχνίδι» που κάνουν οι μάνατζερ με τις ομάδες στις μεταγραφές ή τις ανανεώσεις. Σαφέστατα και δεν είναι όλοι το ίδιο, αλλά όταν -εν προκειμένω- μιλάμε για τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς που στην παρούσα φάση έχει ισχυρά χαρτιά στα χέρια του (Σπανούλη, Χάινς), τότε τα πράγματα δεν είναι απλά και ο καθείς μπορεί να περιμένει τα πάντα.Όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά και χτες, ο Σέρβος μεγαλοατζέντης με τις κινήσεις του και τα όσα κάνει δείχνει να θέλει να πάει τον Χάινς στην ΤΣΣΚΑ. Γιατί; Μα πολύ απλά, τα λεφτά είναι περισσότερα, άρα και η προμήθεια για τον ίδιο θα είναι μεγαλύτερη.Επιπλέον, μη λησμονεί κανείς ότι το τέλειο για τον κάθε μάνατζερ είναι κάθε ένα, άντε δύο χρόνια να μεταγράφει τον πελάτη του και σε άλλη ομάδα. Όπως κάνει ο Σέλουκ στο ποδόσφαιρο με τον Γιάγια Τουρέ. Νέα συμβόλαιο, καινούργιες προμήθειες. Είναι απλά τα πράγματα.πηγή: gavros.gr

Τα παιχνίδια του Μίσκο με τον Χάινς

Μην παραξενεύει κανέναν το "παιχνίδι" που κάνουν οι μάνατζερ με τις ομάδες στις μεταγραφές ή τις ανανεώσεις. Σαφέστατα και δεν είναι όλοι το ίδιο, αλλά όταν -εν προκειμένω- μιλάμε για τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς που στην παρούσα φάση έχει ισχυρά χαρτιά στα χέρια του (Σπανούλη, Χάινς), τότε τα πράγματα δεν είναι απλά και ο καθείς μπορεί να περιμένει τα πάντα.

Όπως αναφέραμε χαρακτηριστικά και χτες, ο Σέρβος μεγαλοατζέντης με τις κινήσεις του και τα όσα κάνει δείχνει να θέλει να πάει τον Χάινς στην ΤΣΣΚΑ. Γιατί; Μα πολύ απλά, τα λεφτά είναι περισσότερα, άρα και η προμήθεια για τον ίδιο θα είναι μεγαλύτερη.

Επιπλέον, μη λησμονεί κανείς ότι το τέλειο για τον κάθε μάνατζερ είναι κάθε ένα, άντε δύο χρόνια να μεταγράφει τον πελάτη του και σε άλλη ομάδα. Όπως κάνει ο Σέλουκ στο ποδόσφαιρο με τον Γιάγια Τουρέ. Νέα συμβόλαιο, καινούργιες προμήθειες. Είναι απλά τα πράγματα.

 

πηγή: gavros.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X