Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δύο μυστικές συναντήσεις – Πολλές επικοινωνίες
Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να έχουν συναντηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δύο φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωσόσο επισήμως δεν επιβεβαιώνεται καμία από τις δύο.Παράλληλα τα επιτελεία του Πρωθυπουργού και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να ετοιμάσουν την λίστα της νέας κυβέρνησης.Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα αύριο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος θα συναντηθούν στο Μαξίμου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες- προκειμένου να συμφωνήσουν στα βασικά σημεία της νέας προγραμματική συμφωνίας η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, καθώς πιέζουν ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια για να συσταθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα.Ο Ευ. Βενιζέλος, όπως ανέφερε από χθες το Real.gr θα είναι αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών. Η κίνηση αυτή αναμένεται να φέρει αρκετές "καραμπόλες

Δύο μυστικές συναντήσεις – Πολλές επικοινωνίες

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να έχουν συναντηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δύο φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωσόσο επισήμως δεν επιβεβαιώνεται καμία από τις δύο.

Παράλληλα τα επιτελεία του Πρωθυπουργού και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να ετοιμάσουν την λίστα της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα αύριο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος θα συναντηθούν στο Μαξίμου – μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες- προκειμένου να συμφωνήσουν στα βασικά σημεία της νέας προγραμματική συμφωνίας η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, καθώς πιέζουν ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια για να συσταθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο Ευ. Βενιζέλος, όπως ανέφερε από χθες το Real.gr θα είναι αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών. Η κίνηση αυτή αναμένεται να φέρει αρκετές «καραμπόλες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X