Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εντοπίστηκαν φυτείες χασίς στην Σπάρτη
Δύο φυτείες με 499 δενδρύλλια χασίς εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, σε δασική και αγροτοδασική περιοχή στο χωριό Κρήνη Γυθείου. Οι δύο φυτείες, που απέχουν αρκετά μεταξύ τους, τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς, για αρκετό χρονικό διάστημα, όμως κανείς δεν εμφανίστηκε για να περιποιηθεί τα δενδρύλλια. Κατόπιν αυτού οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, τα οποία είχαν ύψος από 0,15 έως 1,5 μέτρο. Επιπλέον, στον χώρο της μίας φυτείας, βρέθηκε ποσότητα χασίς, βάρους 27,9 γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου. Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εντοπίστηκαν φυτείες χασίς στην Σπάρτη

Δύο φυτείες με 499 δενδρύλλια χασίς εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, σε δασική και αγροτοδασική περιοχή στο χωριό Κρήνη Γυθείου.

Οι δύο φυτείες, που απέχουν αρκετά μεταξύ τους, τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς, για αρκετό χρονικό διάστημα, όμως κανείς δεν εμφανίστηκε για να περιποιηθεί τα δενδρύλλια. Κατόπιν αυτού οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, τα οποία είχαν ύψος από 0,15 έως 1,5 μέτρο.

Επιπλέον, στον χώρο της μίας φυτείας, βρέθηκε ποσότητα χασίς, βάρους 27,9 γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X