Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Του επιτρέπουμε μόνο το ταξίδι της επιστροφής»
Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησαν τις χώρες στο δυτικό ημισφαίριο ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν θα μπορούσε να ταξιδέψει ή να ζητήσει καταφύγιο σε κάποια από αυτές. Η Ουάσιγκτον προέτρεψε τις χώρες να μην επιτρέψουν στον πρώην κατάσκοπο να συνεχίσει τα διεθνή ταξίδια του και να εισέλθει στο έδαφος τους, αναγκάζοντας τον επί της ουσίας να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες. "Οι Ηνωμένες Πολιτείες συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις ότι ο Σνόουντεν καταζητείται για κακουργηματικές πράξεις, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να του επιτραπεί να συνεχίσει τα διεθνή ταξίδια του παρά μόνο ένα αναγκαίο της επιστροφής στις ΗΠΑ

«Του επιτρέπουμε μόνο το ταξίδι της επιστροφής»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησαν τις χώρες στο δυτικό ημισφαίριο ότι ο Έντουαρντ Σνόουντεν θα μπορούσε να ταξιδέψει ή να ζητήσει καταφύγιο σε κάποια από αυτές.

Η Ουάσιγκτον προέτρεψε τις χώρες να μην επιτρέψουν στον πρώην κατάσκοπο να συνεχίσει τα διεθνή ταξίδια του και να εισέλθει στο έδαφος τους, αναγκάζοντας τον επί της ουσίας να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις ότι ο Σνόουντεν καταζητείται για κακουργηματικές πράξεις, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να του επιτραπεί να συνεχίσει τα διεθνή ταξίδια του παρά μόνο ένα αναγκαίο της επιστροφής στις ΗΠΑ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X