Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κυβέρνηση με δύο αντιπροέδρους;
Σε εξέλιξη η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων στο Μαξίμου. Αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Θα προηγηθούν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την προγραμματική συμφωνία των δύο κομμάτων.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ευ. Βενιζέλος θα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και θα αναλάβει και το υπουργείο Εξωτερικών. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα έχει πιθανότατα δύο αντιπρόεδρους, καθώς την υψηλόβαθμη αυτή θέση θα έχει και ο Δ. Αβραμόπουλος ο οποίος μετακινείται στο υπουργείο Άμυνας.Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν τον Ευ. Βενιζέλο στο υπουργείο Εξωτερικών, τότε Αναπληρωτής θα αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκη και υφυπουργός ο Δ. Κούρκουλας.Η Φώφη Γεννηματά θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Μ. Βορίδη να πηγαίνει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.Το υπουργείο Ανάπτυξης "σπάει

Κυβέρνηση με δύο αντιπροέδρους;

Σε εξέλιξη η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων στο Μαξίμου. Αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Θα προηγηθούν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την προγραμματική συμφωνία των δύο κομμάτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ευ. Βενιζέλος θα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και θα αναλάβει και το υπουργείο Εξωτερικών. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα έχει πιθανότατα δύο αντιπρόεδρους, καθώς την υψηλόβαθμη αυτή θέση θα έχει και ο Δ. Αβραμόπουλος ο οποίος μετακινείται στο υπουργείο Άμυνας.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν τον Ευ. Βενιζέλο στο υπουργείο Εξωτερικών, τότε Αναπληρωτής θα αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκη και υφυπουργός ο Δ. Κούρκουλας.

Η Φώφη Γεννηματά θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Μ. Βορίδη να πηγαίνει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το υπουργείο Ανάπτυξης "σπάει

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X