Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έκτος διαστημικός περίπατος για το Φιοντόρ Γιουρτσίχιν
Δύο Ρώσοι κοσμοναύτες πραγματοποίησαν διαστημικό περίπατο εκτός του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), ο οποίος διήρκεσε 6 ώρες και 35 λεπτά. Ο Αλεξάντερ Μισούρκιν και ο ελληνικής καταγωγής Φιοντόρ Γιουρτσίχιν (Θεόδωρος Γραμματικόπουλος) άνοιξαν την εξωτερική πύλη του διεθνούς διαστημικού σταθμού στις 5:31 μ.μ. (1331 GMT) και άρχισαν τις εργασίες συντήρησης ανακοίνωσε, το ρωσικό κέντρο ελέγχου της διαστημικής αποστολής. Οι δύο κοσμοναύτες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλες τις προβλεπόμενες εργασίες διότι ορισμένες από αυτές "πήραν

Έκτος διαστημικός περίπατος για το Φιοντόρ Γιουρτσίχιν

Δύο Ρώσοι κοσμοναύτες πραγματοποίησαν διαστημικό περίπατο εκτός του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), ο οποίος διήρκεσε 6 ώρες και 35 λεπτά.

Ο Αλεξάντερ Μισούρκιν και ο ελληνικής καταγωγής Φιοντόρ Γιουρτσίχιν (Θεόδωρος Γραμματικόπουλος) άνοιξαν την εξωτερική πύλη του διεθνούς διαστημικού σταθμού στις 5:31 μ.μ. (1331 GMT) και άρχισαν τις εργασίες συντήρησης ανακοίνωσε, το ρωσικό κέντρο ελέγχου της διαστημικής αποστολής.

Οι δύο κοσμοναύτες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλες τις προβλεπόμενες εργασίες διότι ορισμένες από αυτές «πήραν

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X