Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / LIVE – Από λεπτό σε λεπτό η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης
Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ορκίζονται τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Την ορκωμοσία τελεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.12.22 Σειρά των Γιάννη Ανδριανού, Εύης Χριστοφιλοπούλου και Β. Κεγκέρογλου να αφιχθούν.12.20 Συνεχίζεται η προσέλευση των νέων υπουργών και υφυπουργών στο προεδρικό Μέγαρο. Πριν από λίγο τις πύλες του πέρασαν οι Ζέτα Μακρή, Λεωνίδας Γρηγοράκος και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Ακολούθησε ο Γιάννης Μιχελάκης.12.12 Από τους πρώτους που πέρασαν την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου ήταν ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός-αρμόδιος για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής.Real.gr- ΑΦΙΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ από realmedialiveReal.gr- ΑΦΙΞΗ ΚΑΨΗ από realmedialiveΟ Σαμαράς πήρε πάνω του τα "καυτά

LIVE – Από λεπτό σε λεπτό η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ορκίζονται τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Την ορκωμοσία τελεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

12.22 Σειρά των Γιάννη Ανδριανού, Εύης Χριστοφιλοπούλου και Β. Κεγκέρογλου να αφιχθούν.

12.20 Συνεχίζεται η προσέλευση των νέων υπουργών και υφυπουργών στο προεδρικό Μέγαρο. Πριν από λίγο τις πύλες του πέρασαν οι Ζέτα Μακρή, Λεωνίδας Γρηγοράκος και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Ακολούθησε ο Γιάννης Μιχελάκης.

12.12 Από τους πρώτους που πέρασαν την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου ήταν ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός-αρμόδιος για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής.

Real.gr- ΑΦΙΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ από realmedialive

Real.gr- ΑΦΙΞΗ ΚΑΨΗ από realmedialive

Ο Σαμαράς πήρε πάνω του τα «καυτά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X