Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / "Δύναμή μας η επιμονή απέναντι στις δυσκολίες"
Η αγωνία των αγροτών είναι το κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, σημειώνει στη δήλωσή του σχετικά με τον ανασχηματισμό, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωσή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος: Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου. Προχωρούμε στο μεταρρυθμιστικό έργο με ισχυρή βούληση και συνέπεια. Δύναμή μας είναι η επιμονή απέναντι στις δυσκολίες. Η επιτυχία μας κρίνεται στην αποφασιστικότητα για ρήξεις με τις αμαρτίες του παρελθόντος.Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, η αγωνία των αγροτών για το παρόν και το μέλλον της πρωτογενούς μας παραγωγής, παραμένει σταθερά το κίνητρό μας για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

"Δύναμή μας η επιμονή απέναντι στις δυσκολίες"

Η αγωνία των αγροτών είναι το κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, σημειώνει στη δήλωσή του σχετικά με τον ανασχηματισμό, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωσή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος: Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου. Προχωρούμε στο μεταρρυθμιστικό έργο με ισχυρή βούληση και συνέπεια. Δύναμή μας είναι η επιμονή απέναντι στις δυσκολίες. Η επιτυχία μας κρίνεται στην αποφασιστικότητα για ρήξεις με τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, η αγωνία των αγροτών για το παρόν και το μέλλον της πρωτογενούς μας παραγωγής, παραμένει σταθερά το κίνητρό μας για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X