Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ζωντανή κάλυψη του Wimbledon από το YouTube
Το Winbledon έχει ξεκινήσει ήδη από χθες, Δευτέρα 24 Ιουνίου, και οι χρήστες του YouTube έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το παλαιότερο τουρνούα στην ιστορία του τένις μέσω live streaming. Η κάλυψη πραγματοποιείται υπό την αιγίδα γνωστής εταιρείας ρολογιών και περιλαμβάνει τους αγώνες της διοργάνωσης, συνεντεύξεις, παρασκήνια, δελτία τύπου κ.α.Οι αγώνες θα προβληθούν live μέσω του Wimbledon channel σε ΗΠΑ, Καναδά, Ν. Αμερική (εκτός από Βραζιλία), Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ν. Ζηλανδία και Κύπρο, ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος (εκτός από Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία) θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει highlights και άλλου είδους περιεχόμενο από τη διοργάνωση.ΠΗΓΗ: techgear.gr

Ζωντανή κάλυψη του Wimbledon από το YouTube

Το Winbledon έχει ξεκινήσει ήδη από χθες, Δευτέρα 24 Ιουνίου, και οι χρήστες του YouTube έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το παλαιότερο τουρνούα στην ιστορία του τένις μέσω live streaming. Η κάλυψη πραγματοποιείται υπό την αιγίδα γνωστής εταιρείας ρολογιών και περιλαμβάνει τους αγώνες της διοργάνωσης, συνεντεύξεις, παρασκήνια, δελτία τύπου κ.α.

Οι αγώνες θα προβληθούν live μέσω του Wimbledon channel σε ΗΠΑ, Καναδά, Ν. Αμερική (εκτός από Βραζιλία), Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ν. Ζηλανδία και Κύπρο, ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος (εκτός από Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία) θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει highlights και άλλου είδους περιεχόμενο από τη διοργάνωση.

ΠΗΓΗ: techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X