Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Μαντέλα
Η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 8 Ιουνίου σε νοσοκομείο της Πρετόριας, παραμένει κρίσιμη, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η εγγονή του Ντιλέκα. Η κατάστασή του "είναι στάσιμη, ναι, είναι στάσιμη", σημείωσε η Ντιλέκα, αναφερόμενη στον Μαντέλα, ο οποίος αναμένεται σύντομα να κλείσει τα 95. Στην ερώτηση αν η κατάσταση της υγείας του παππού της, η οποία επιδεινώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, εξακολουθεί να είναι κρίσιμη, η Ντιλέκα απάντησε "ναι". Την ίδια ώρα η οικογένειά του άρχισε να προετοιμάζεται για το χειρότερο. Πολλοί συγγενείς του συγκεντρώθηκαν σήμερα στο χωριό Κούνου, στο νότιο τμήμα της χώρας, στο οποίο ο Μαντέλα έζησε τα παιδικά του χρόνια. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Μαντέλα

Η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 8 Ιουνίου σε νοσοκομείο της Πρετόριας, παραμένει κρίσιμη, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η εγγονή του Ντιλέκα.

Η κατάστασή του «είναι στάσιμη, ναι, είναι στάσιμη», σημείωσε η Ντιλέκα, αναφερόμενη στον Μαντέλα, ο οποίος αναμένεται σύντομα να κλείσει τα 95.

Στην ερώτηση αν η κατάσταση της υγείας του παππού της, η οποία επιδεινώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, εξακολουθεί να είναι κρίσιμη, η Ντιλέκα απάντησε «ναι».

Την ίδια ώρα η οικογένειά του άρχισε να προετοιμάζεται για το χειρότερο. Πολλοί συγγενείς του συγκεντρώθηκαν σήμερα στο χωριό Κούνου, στο νότιο τμήμα της χώρας, στο οποίο ο Μαντέλα έζησε τα παιδικά του χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X