Οι Νικς τον θέλουν πίσω !!!

Οι Νίου Γιορκ Νικς θέλουν πίσω τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου, την ίδια ώρα, που ο Αμερικανός ατζέντης του δηλώνει ότι επιθυμία του 23χρόνου φόργουορντ είναι να παίξει στο ΝΒΑ την επόμενη σεζόν.

Η εφημερίδα «Νιού Γιορκ Ποστ» αποκαλύπτει την πρόθεση των Νικς να δώσουν στο Πόρτλαντ, που έχει αυτή την στιγμή τα δικαιώματα του Παπανικολάου, να δώσουν μελλοντικές επιλογές στον δεύτερο γύρο των ντραφτ και μετρητά για να πάρουν πίσω τα δικαιώματα του 23χρόνου φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Η Νέα Υόρκη είχε πριν ένα χρόνο παραχωρήσει στους Μπλέιζερς τα δικαιώματα του Παπανικολάου, γιατί είχε ξεμείνει από ρευστό και για να αποκτήσει τον Ρέιμοντ Φέλτον. Το Πόρταλντ δεν δείχνει πρόθεση να καταβάλει στους «ερυθρόλευκους» το ένα εκατομμύριο ευρώ, που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του για το ΝΒΑ και οι Νικς θέλουν να εκμεταλλευτούν την περίσταση.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης, πως ο «Παπ» μπορεί να δώσει βοήθειες στους Νικς, καθώς μπορεί να αμυνθεί καλά, ενώ πλέον σουτάρει και με μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας (52% στα τρίποντα στους αγώνες της Ευρωλίγκας). Ο τζένεραλ μάνατζερ της Νέας Υόρκης, Γκλεν Γκρούνβεντ παρακολούθησε το Φάιναλ Φορ του Λονδίνου και είδε από κοντά την αγωνιστική βελτίωση του παίκτη.

Το Πόρτλαντ δέχεται και από αλλού κρούσεις για τον Παπανικολάου και ο Αμερικανός ατζέντης του παίκτη, Μαρκ Κορνστέιν δηλώνει για τον Παπανικολάου ότι: «Επιθυμία του είναι να παίξει την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ. Αν αυτό δεν γίνει στο Πόρτλαντ, μπορεί να γίνει κάπου αλλού».

Σχετικά άρθρα