Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Καλοκαιρινό μακιγιάζ για επίσημο κάλεσμα
Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να το αντιγράψετε:1. Επιλέξτε μια υγρή βάση ή ενυδατική με χρώμα και πάντα με δείκτη προστασίας από τον ήλιο, για να καλύψετε τις ατέλειες του δέρματος καθώς και για να έχετε ένα ομοιόμορφο χρώμα.2. Αν έχετε έντονα σημάδια ή δυσχρωμίες, χρησιμοποιήστε τοπικά ένα concealer προσώπου.3. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με ένα ειδικό concealer. Ακόμα και αν δεν έχετε μαύρους κύκλους απλώστε ελάχιστο concealer για να φωτίσετε τα μάτια.4. Επειδή το καλοκαίρι ιδρώνουμε πολύ, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό concealer βάση για το άνω βλέφαρο, έτσι το μακιγιάζ των ματιών θα παραμείνει αναλλοίωτο και πολλές ώρες.5. Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια απαλή ανοιχτόχρωμη σμαραγδί σκιά ματιών, τραβήξτε τη ελαφρώς λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών.6. Απλώστε λεπτή γραμμή eyeliner ή σταθερό μολύβι ματιών στο άνω περίγραμμα, για να διορθώσετε το σχήμα των ματιών, αν είναι απαραίτητο, αν όχι ακολουθήστε απλά τη γραμμή των βλεφαρίδων.7. Απλώστε αρκετές στρώσεις μάσκαρα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες.8. Για ρουζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλό κοραλλί για βάση και από πάνω περάστε απαλές πινελιές από bronzer.9. Στα χείλη απλώστε ένα κοραλλί κραγιόν με ματ υφή ή neon.Πηγή:jenny.gr

Καλοκαιρινό μακιγιάζ για επίσημο κάλεσμα

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να το αντιγράψετε:

1. Επιλέξτε μια υγρή βάση ή ενυδατική με χρώμα και πάντα με δείκτη προστασίας από τον ήλιο, για να καλύψετε τις ατέλειες του δέρματος καθώς και για να έχετε ένα ομοιόμορφο χρώμα.

2. Αν έχετε έντονα σημάδια ή δυσχρωμίες, χρησιμοποιήστε τοπικά ένα concealer προσώπου.

3. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με ένα ειδικό concealer. Ακόμα και αν δεν έχετε μαύρους κύκλους απλώστε ελάχιστο concealer για να φωτίσετε τα μάτια.

4. Επειδή το καλοκαίρι ιδρώνουμε πολύ, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό concealer βάση για το άνω βλέφαρο, έτσι το μακιγιάζ των ματιών θα παραμείνει αναλλοίωτο και πολλές ώρες.

5. Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια απαλή – ανοιχτόχρωμη σμαραγδί σκιά ματιών, τραβήξτε τη ελαφρώς λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία των ματιών.

6. Απλώστε λεπτή γραμμή eyeliner ή σταθερό μολύβι ματιών στο άνω περίγραμμα, για να διορθώσετε το σχήμα των ματιών, αν είναι απαραίτητο, αν όχι

ακολουθήστε απλά τη γραμμή των βλεφαρίδων.

7. Απλώστε αρκετές στρώσεις μάσκαρα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

8. Για ρουζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλό κοραλλί για βάση και από πάνω περάστε απαλές πινελιές από bronzer.

9. Στα χείλη απλώστε ένα κοραλλί κραγιόν με ματ υφή ή neon.

Πηγή:jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X