Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κλειστός παρέμεινε ο Πύργος του Άϊφελ
Ο Πύργος του Άιφελ σύμβολο του Παρισιού και εξαιρετικά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο παρέμεινε κλειστός το πρωί λόγω μιας απεργίας, όπως ανέφεραν συνδικαλιστικές πηγές και η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το πασίγνωστο παρισινό μνημείο.Το συνδικάτο CGT, το οποίο αντιπροσωπεύει τους περισσότερους από τους 300 εργαζόμενους στον Πύργο του Άιφελ, με τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση διεκδίκησε υψηλότερες αποδοχές για τους εργαζόμενους και κατήγγειλε τις συνθήκες εργασίας και εργασιακής ασφάλειας.Έπειτα από μια διαπραγμάτευση που διήρκεσε επτά ώρες χθες, οι εργαζόμενοι ψήφισαν υπέρ της κήρυξης απεργίας και ο Πύργος του Άιφελ παρέμεινε κλειστός την ώρα που ανοίγει συνήθως τις πόρτες του, στις 09:00 τοπική ώρα (10:00, ώρα Ελλάδας).Η περίοδος της μεγάλης κίνησης αρχίζει την 15η Ιουνίου, όταν το μνημείο προσελκύει κατά μέσον όρο 25.000 ανθρώπους την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα (συνολικά το αξιοθέατο επισκέπτονται 7 εκατ. το χρόνο).Η προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση είχε σημειωθεί στο διασημότερο δημιούργημα του αρχιτέκτονα Γουστάβου Άιφελ είχε σημειωθεί το 2010 κι είχε διαρκέσει δύο ημέρες.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κλειστός παρέμεινε ο Πύργος του Άϊφελ

Ο Πύργος του Άιφελ –σύμβολο του Παρισιού και εξαιρετικά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο– παρέμεινε κλειστός το πρωί λόγω μιας απεργίας, όπως ανέφεραν συνδικαλιστικές πηγές και η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το πασίγνωστο παρισινό μνημείο.

Το συνδικάτο CGT, το οποίο αντιπροσωπεύει τους περισσότερους από τους 300 εργαζόμενους στον Πύργο του Άιφελ, με τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση διεκδίκησε υψηλότερες αποδοχές για τους εργαζόμενους και κατήγγειλε τις συνθήκες εργασίας και εργασιακής ασφάλειας.

Έπειτα από μια διαπραγμάτευση που διήρκεσε επτά ώρες χθες, οι εργαζόμενοι ψήφισαν υπέρ της κήρυξης απεργίας και ο Πύργος του Άιφελ παρέμεινε κλειστός την ώρα που ανοίγει συνήθως τις πόρτες του, στις 09:00 τοπική ώρα (10:00, ώρα Ελλάδας).

Η περίοδος της μεγάλης κίνησης αρχίζει την 15η Ιουνίου, όταν το μνημείο προσελκύει κατά μέσον όρο 25.000 ανθρώπους την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα (συνολικά το αξιοθέατο επισκέπτονται 7 εκατ. το χρόνο).

Η προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση είχε σημειωθεί στο διασημότερο δημιούργημα του αρχιτέκτονα Γουστάβου Άιφελ είχε σημειωθεί το 2010 κι είχε διαρκέσει δύο ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X