Σε νέες περιπέτειες ο Κρις Μπράουν

Ο ράπερ Κρις Μπράουν ο οποίος το Φεβρουάριο 2009 είχε γίνει πρωτοσέλιδη είδηση, καθώς είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας Ριάνα, ενεπλάκη σε μια υπόθεση τροχαίου ατυχήματος το οποίο όμως μπορεί να τον οδηγήσει στη φυλακή με την αιτιολογία της παραβίασης των όρων της αναστολής που του είχαν επιβληθεί για τον υπόθεση του ξυλοδαρμού της Ριάνα.

Ο 24χρονος Μπράουν κατηγορείται ότι ενεπλάκη στις 21 Μαΐου σε τροχαίο ατύχημα, σε περιοχή βόρεια του Λος Άντζελες, εγκαταλείποντας το σημείο του συμβάντος, χωρίς να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως την άδεια οδήγησης του οχήματος, το δίπλωμα και την ασφάλεια.

Ο ίδιος αρνείται ότι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος γράφοντας στο Twitter ότι έχει άδεια και δίπλωμα οδήγησης, ότι έδωσε στη γυναίκα οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, όλα τα στοιχεία του, αλλά έφυγε όταν είδε τους φωτογράφους να πλησιάζουν. Η ιστοσελίδα TMZ.com που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν διασημότητες του χώρου του θεάματος, έγραψε ότι ο ράπερ όντως αντάλλαξε στοιχεία με την οδηγό του αυτοκινήτου, αλλά τα στοιχεία που έδωσε ήταν ψεύτικα.

“Δεν υπάρχει “hit and run”, βγήκα από το αυτοκίνητο και αντάλλαξα στοιχεία. Αυτό είναι πραγματικά γελοίο

Σχετικά άρθρα