Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τι να κάνεις αν η μάσκαρα έχει στεγνώσει;
Μην βιαστείς να αγοράσεις καινούργια αν απλά η μάσκαρα σου έχει πήξει Πιθανότατα φταίει η υπερβολική χρήση. Όσο πιο πολλές φορές ανοίγεις τη μάσκαρα σου τόσο πιο συχνά εισχωρεί αέρας στο καλλυντικό και το στεγνώνει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.Τι μπορείς αν κάνεις για να μοιάζει καινούργια;-Ρίξε 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο στο μπουκαλάκι της μάσκαρα. Έπειτα ανακίνησε καλά τη μάσκαρα για να πάει παντού το λάδι και ανοιγόκλεισέ την αρκετές φορές.-Έπειτα βάλε λίγο λάδι και στο χέρι σου και τρίψε ελαφρά και του βουρτσάκι. Τόσο απλά η μάσκαρα σου είναι έτοιμη να την ξαναχρησιμοποιήσεις!ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Τι να κάνεις αν η μάσκαρα έχει στεγνώσει;

Μην βιαστείς να αγοράσεις καινούργια αν απλά η μάσκαρα σου έχει πήξει… Πιθανότατα φταίει η υπερβολική χρήση. Όσο πιο πολλές φορές ανοίγεις τη μάσκαρα σου τόσο πιο συχνά εισχωρεί αέρας στο καλλυντικό και το στεγνώνει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

Τι μπορείς αν κάνεις για να μοιάζει καινούργια;

-Ρίξε 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο στο μπουκαλάκι της μάσκαρα. Έπειτα ανακίνησε καλά τη μάσκαρα για να πάει παντού το λάδι και ανοιγόκλεισέ την αρκετές φορές.

-Έπειτα βάλε λίγο λάδι και στο χέρι σου και τρίψε ελαφρά και του βουρτσάκι.

Τόσο απλά η μάσκαρα σου είναι έτοιμη να την ξαναχρησιμοποιήσεις!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X