Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Χριστίνα Μανωλοπούλου στο ΥΠΕΞ
Στο υπουργείο Εξωτερικών, στο πλευρό του Ευ. Βενιζέλου, έχει μετακομίσει ήδη η Χριστίνα Μανωλοπούλου, διευθύντρια του γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της Ιπποκράτους. Ο ρόλος της Χριστίνας Μανωλοπούλου στο υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, δεν αποκλείεται, πάντως, να οριστεί διευθύντρια του γραφείου του υπουργού Εξωτερικών. Ενδιαφέρον θα έχουν και οι υπόλοιπες αλλαγές που θα προωθήσει ο Ευ. Βενιζέλος, που στο ΠΑΣΟΚ είχε ως διπλωματικό σύμβουλο τον πρέσβη κ. Δημήτρη Καραϊτίδη. Δεν θα συνοδεύσει Ο Ευ. Βενιζέλος, πάντως, δεν θα συνοδεύσει αύριο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρόγραμμα. Ο υπουργός Εξωτερικών προχώρησε χθες σε μια συμβολική κίνηση, μιλώντας τηλεφωνικά με τον Κύπριο ομόλογό του Γιαννάκη Κασουλίδη, με τον οποίο συμφώνησαν να συναντηθούν, όταν το επιτρέψει το πρόγραμμά τους.

Η Χριστίνα Μανωλοπούλου στο ΥΠΕΞ

Στο υπουργείο Εξωτερικών, στο πλευρό του Ευ. Βενιζέλου, έχει μετακομίσει ήδη η Χριστίνα Μανωλοπούλου, διευθύντρια του γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της Ιπποκράτους.

Ο ρόλος της Χριστίνας Μανωλοπούλου στο υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, δεν αποκλείεται, πάντως, να οριστεί διευθύντρια του γραφείου του υπουργού Εξωτερικών.

Ενδιαφέρον θα έχουν και οι υπόλοιπες αλλαγές που θα προωθήσει ο Ευ. Βενιζέλος, που στο ΠΑΣΟΚ είχε ως διπλωματικό σύμβουλο τον πρέσβη κ. Δημήτρη Καραϊτίδη.

Δεν θα συνοδεύσει

Ο Ευ. Βενιζέλος, πάντως, δεν θα συνοδεύσει αύριο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρόγραμμα.

Ο υπουργός Εξωτερικών προχώρησε χθες σε μια συμβολική κίνηση, μιλώντας τηλεφωνικά με τον Κύπριο ομόλογό του Γιαννάκη Κασουλίδη, με τον οποίο συμφώνησαν να συναντηθούν, όταν το επιτρέψει το πρόγραμμά τους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X