Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βασ. Οικονόμου: Στη διάθεση του Προέδρου η παραίτησή μου
Στη διάθεση του Φώτη Κουβέλη έθεσε την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ ο Βασίλης Οικονόμου.Αφορμή ήταν η επίθεση που δέχθηκε για τις δημόσιες διαφοροποιήσεις του στο θέμα της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.Ο Φώτης Κουβέλης, πάντως, μάλλον δεν προτίθεται να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Βασ. Οικονόμου, με την οριστική απόφαση να ανακοινώνεται στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ξεκινά στη 1.30 το μεσημέρι.

Βασ. Οικονόμου: Στη διάθεση του Προέδρου η παραίτησή μου

Στη διάθεση του Φώτη Κουβέλη έθεσε την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ ο Βασίλης Οικονόμου.

Αφορμή ήταν η επίθεση που δέχθηκε για τις δημόσιες διαφοροποιήσεις του στο θέμα της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Φώτης Κουβέλης, πάντως, μάλλον δεν προτίθεται να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Βασ. Οικονόμου, με την οριστική απόφαση να ανακοινώνεται στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ξεκινά στη 1.30 το μεσημέρι.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X