Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επαφή για Σισοκό, ψάχνει αντί–Μαυρία
Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο καλά για τον Χάρη Μαυρία. Όπως ειπώθηκε εντός του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, οι Πράσινοι αναζητούν παίκτη και για τη δεξιά πλευρά στη μεσαία γραμμή. Προφανώς γιατί είναι πιθανό ο Μαυρίας να μην αποφύγει το χειρουργείο για να ξεπεράσει το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών κάτι που θα τον αφήσει εκτός για 1,5-2 μήνες, χάνοντας την προετοιμασία και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Επαφή για Σισοκό, ψάχνει αντί–Μαυρία

Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο καλά για τον Χάρη Μαυρία. Όπως ειπώθηκε εντός του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, οι Πράσινοι αναζητούν παίκτη και για τη δεξιά πλευρά στη μεσαία γραμμή. Προφανώς γιατί είναι πιθανό ο Μαυρίας να μην αποφύγει το χειρουργείο για να ξεπεράσει το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών κάτι που θα τον αφήσει εκτός για 1,5-2 μήνες, χάνοντας την προετοιμασία και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X