Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη, στο δρόμο προς τη Χαμολιά, κοντά στην οδό Χαράς. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε λόφο και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το σημείο είναι δύσβατο.Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο εθελοντικά οχήματα με τέσσερις εθελοντές πυροσβέστες καθώς δύο αεροσκάφη. Λόγω της πυρκαγιάς έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον δρόμο κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα και στον δρόμο Βραυρώνας - Πολυτεχνείου.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη, στο δρόμο προς τη Χαμολιά, κοντά στην οδό Χαράς. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε λόφο και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το σημείο είναι δύσβατο.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, δύο εθελοντικά οχήματα με τέσσερις εθελοντές πυροσβέστες καθώς δύο αεροσκάφη. Λόγω της πυρκαγιάς έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον δρόμο κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα και στον δρόμο Βραυρώνας – Πολυτεχνείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X