Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θρίλερ με απαγωγή στο Πακιστάν
Δύο Τσέχες οι οποίες έχουν απαχθεί στο Πακιστάν φέρεται ότι παρουσιάζονται σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δόθηκε χθες στην δημοσιότητα, στο οποίο αναφέρεται το αίτημα των απαγωγέων τους να αφεθεί ελεύθερος ένας Πακιστανός πολίτης που κρατείται στις ΗΠΑ. Η Αντονί Σραστέκα και η Χάνα Χουμπάλοβα, και οι δύο 24 ετών, είχαν απαχθεί τον Μάρτιο. Αυτές μιλούν στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενώ πίσω τους υπάρχουν φωτογραφίες του Αάφια Σιντίκι, ενός επιστήμονα ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 86 ετών από δικαστήριο των ΗΠΑ το 2010. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ότι πυροβόλησε πράκτορες του FBI και στρατιώτες στο Αφγανιστάν. Η καταδίκη του επικυρώθηκε πέρυσι από εφετείο. "Απευθύνουμε έκκληση στις οικογένειές μας και στον πρόεδρό μας και σε ολόκληρο τον τσεχικό λαό και την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για συνεργασία

Θρίλερ με απαγωγή στο Πακιστάν

Δύο Τσέχες οι οποίες έχουν απαχθεί στο Πακιστάν φέρεται ότι παρουσιάζονται σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δόθηκε χθες στην δημοσιότητα, στο οποίο αναφέρεται το αίτημα των απαγωγέων τους να αφεθεί ελεύθερος ένας Πακιστανός πολίτης που κρατείται στις ΗΠΑ.

Η Αντονί Σραστέκα και η Χάνα Χουμπάλοβα, και οι δύο 24 ετών, είχαν απαχθεί τον Μάρτιο. Αυτές μιλούν στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενώ πίσω τους υπάρχουν φωτογραφίες του Αάφια Σιντίκι, ενός επιστήμονα ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 86 ετών από δικαστήριο των ΗΠΑ το 2010. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ότι πυροβόλησε πράκτορες του FBI και στρατιώτες στο Αφγανιστάν. Η καταδίκη του επικυρώθηκε πέρυσι από εφετείο.

«Απευθύνουμε έκκληση στις οικογένειές μας και στον πρόεδρό μας και σε ολόκληρο τον τσεχικό λαό και την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για συνεργασία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X