Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Συμβιβαστική λύση» για τα F-35
Η κυβέρνηση της Ιταλίας απέφυγε χθες τον κίνδυνο διάσπασής της που είχε εγείρει η πρόταση να ακυρωθεί η αγορά των μαχητικών πολλαπλών ρόλων F-35 για την ιταλική πολεμική αεροπορία. Οι Ιταλοί βουλευτές υπερψήφισαν την πρόταση την των δυο μεγαλύτερων κυβερνητικών εταίρων, του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) και του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) με βάση την οποία κάθε περαιτέρω δαπάνη για το πρόγραμμα αγοράς των μαχητικών πολλαπλών ρόλων F-35 από μέρους του ιταλικού δημοσίου πρέπει να εγκρίνεται από το κοινοβούλιο.Υπέρ της πρότασης αυτής τάχθηκαν 381 βουλευτές, ενώ 149 ψήφισαν κατά. Σύμφωνα με αναλυτές, η απόφαση επιβάλλει να εξασφαλιστεί εκ νέου η έγκριση του κοινοβουλίου πριν από την πιθανή μελλοντική αγορά άλλων 40 μαχητικών F-35, στην οποία αναφέρθηκαν πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα. Υπέρ της "συμβιβαστικής λύσης

«Συμβιβαστική λύση» για τα F-35

Η κυβέρνηση της Ιταλίας απέφυγε χθες τον κίνδυνο διάσπασής της που είχε εγείρει η πρόταση να ακυρωθεί η αγορά των μαχητικών πολλαπλών ρόλων F-35 για την ιταλική πολεμική αεροπορία. Οι Ιταλοί βουλευτές υπερψήφισαν την πρόταση την των δυο μεγαλύτερων κυβερνητικών εταίρων, του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) και του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) με βάση την οποία κάθε περαιτέρω δαπάνη για το πρόγραμμα αγοράς των μαχητικών πολλαπλών ρόλων F-35 από μέρους του ιταλικού δημοσίου πρέπει να εγκρίνεται από το κοινοβούλιο.

Υπέρ της πρότασης αυτής τάχθηκαν 381 βουλευτές, ενώ 149 ψήφισαν κατά. Σύμφωνα με αναλυτές, η απόφαση επιβάλλει να εξασφαλιστεί εκ νέου η έγκριση του κοινοβουλίου πριν από την πιθανή μελλοντική αγορά άλλων 40 μαχητικών F-35, στην οποία αναφέρθηκαν πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα.

Υπέρ της «συμβιβαστικής λύσης

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X