Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μαζί για καλό σκοπό
Από μουσική και χορό θα "πλημμυρίσει" απόψε, στις 8:30 το βράδυ, το δημοτικό αμφιθέατρο πάρκου Κατερίνης, στο πλαίσιο του Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ Τέχνης "Περιστέρια της Ειρήνης". Τραγουδιστές και χορευτικά συγκροτήματα από τη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ελλάδα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία εκδήλωση που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του δήμου Κατερίνης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η μουσική και χορευτική βραδιά πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του δήμου Κατερίνης, του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Επαναπατρισθέντων Ελλήνων πρώην Σοβιετικής Ένωσης Πιερίας και του Ομίλου Εταιριών "Mouzenidis Group". ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαζί για καλό σκοπό

Από μουσική και χορό θα «πλημμυρίσει» απόψε, στις 8:30 το βράδυ, το δημοτικό αμφιθέατρο πάρκου Κατερίνης, στο πλαίσιο του Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ Τέχνης «Περιστέρια της Ειρήνης».

Τραγουδιστές και χορευτικά συγκροτήματα από τη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ελλάδα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία εκδήλωση που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του δήμου Κατερίνης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η μουσική και χορευτική βραδιά πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του δήμου Κατερίνης, του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Επαναπατρισθέντων Ελλήνων πρώην Σοβιετικής Ένωσης Πιερίας και του Ομίλου Εταιριών «Mouzenidis Group».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X