Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι πολίτες αξιολογούν τους πολιτικούς
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία που προκύπτουν από τις εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB για την εικόνα των πολιτικών προσώπων.Στον πίνακα που ακολουθεί, βλέπετε τις θετικές και αρνητικές κρίσεις των πολιτών για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα από το σύνολο των ερωτηθέντων. Πρώτος είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος με ποσοστό 29,6% και δεύτερη η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με 28,4%.Στην ακόλουθη κάρτα οι πολίτες αξιολογούν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Τις περισσότερες θετικές κρίσεις αποσπά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με 21,8% και ακολουθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη με 21,1%.Οι ερωτηθέντες αξιολογούν και πολιτικούς από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Την καλύτερη εικόνα έχει ο Μανώλης Γλέζος με ποσοστό 29,6%, ενώ ακολουθεί η Σοφία Σακοράφα με 19,5%.Στους παρακάτω πίνακες δείτε την εικόνα συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων σε ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ PDF ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Οι πολίτες αξιολογούν τους πολιτικούς

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στοιχεία που προκύπτουν από τις εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB για την εικόνα των πολιτικών προσώπων.

Στον πίνακα που ακολουθεί, βλέπετε τις θετικές και αρνητικές κρίσεις των πολιτών για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα από το σύνολο των ερωτηθέντων. Πρώτος είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος με ποσοστό 29,6% και δεύτερη η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη με 28,4%.

Στην ακόλουθη κάρτα οι πολίτες αξιολογούν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Τις περισσότερες θετικές κρίσεις αποσπά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με 21,8% και ακολουθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη με 21,1%.

Οι ερωτηθέντες αξιολογούν και πολιτικούς από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Την καλύτερη εικόνα έχει ο Μανώλης Γλέζος με ποσοστό 29,6%, ενώ ακολουθεί η Σοφία Σακοράφα με 19,5%.

Στους παρακάτω πίνακες δείτε την εικόνα συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων σε ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ PDF ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X