Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αναστάτωσαν τη Μύκονο η Ελενα και οι φίλες της!
Μάχη μαγιών για Έλενα Παπαβασιλείου Σόφη Πασχάλη! Οι δυο κολλητές φίλες επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη κοσμοπολίτικη Μύκονο, την οποία προσπαθούν με την πρώτη ευκαιρία να επισκέπτονται!Όπως φαίνεται και στα πλάνα του mykonoslivetv,η sexy παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου διασκέδαζε σαν μικρή έφηβη στο νερό μαζί με τη Άννα Πρέλεβιτς... μπουγελώνοντας η μια την άλλη.Οι δυο τους ήταν πολύ χαμογελαστές και ευδιάθετες , τραβώντας τη προσοχή των λουόμενων στη παραλία Καλό Λιβάδι! Όχι μόνο για την ευδιάθετη διάθεση που εξέπεμπαν , αλλά και από την υπέροχη επιλογή των μαγιών τους.Η Έλενα Παπαβασιλείου επέλεξε να φορέσει λευκό μαγιό, το οποίο τόνιζε το έντονο καλοκαιρινό της μαύρισμα! Ενώ, η γοητευτική γυμνάστρια ,Σόφη Πασχάλη έβαλε μαύρο μπικίνι, το οποίο στα πλάγια διακοσμούσαν ωραίες πράσινες πέτρες, κάνοντας πιο εκκεντρικό και ιδιαίτερο...

Αναστάτωσαν τη Μύκονο η Ελενα και οι φίλες της!

Μάχη μαγιών για Έλενα Παπαβασιλείου & Σόφη Πασχάλη! Οι δυο κολλητές φίλες επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη κοσμοπολίτικη Μύκονο, την οποία προσπαθούν με την πρώτη ευκαιρία να επισκέπτονται!

Όπως φαίνεται και στα πλάνα του mykonoslivetv,η sexy παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου διασκέδαζε σαν μικρή έφηβη στο νερό μαζί με τη Άννα Πρέλεβιτς… μπουγελώνοντας η μια την άλλη.

Οι δυο τους ήταν πολύ χαμογελαστές και ευδιάθετες , τραβώντας τη προσοχή των λουόμενων στη παραλία Καλό Λιβάδι! Όχι μόνο για την ευδιάθετη διάθεση που εξέπεμπαν , αλλά και από την υπέροχη επιλογή των μαγιών τους.

Η Έλενα Παπαβασιλείου επέλεξε να φορέσει λευκό μαγιό, το οποίο τόνιζε το έντονο καλοκαιρινό της μαύρισμα! Ενώ, η γοητευτική γυμνάστρια ,Σόφη Πασχάλη έβαλε μαύρο μπικίνι, το οποίο στα πλάγια διακοσμούσαν ωραίες πράσινες πέτρες, κάνοντας πιο εκκεντρικό και ιδιαίτερο…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X