Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δαμασκός: Τέσσερις νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας
Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και αρκετοί τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στην Μπαμπ Τούμα στην Δαμασκό, μια χριστιανική συνοικία στην Παλαιά Πόλη της συριακής πρωτεύουσας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας. Η έκρηξη σημειώθηκε στην Μπαμπ Τούμα, κοντά σε μια παλιά εκκλησία και την έδρα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Αλ Ιχσάν, πρόσθεσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Συρίας, ενώ το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana μετέδωσε ότι η επίθεση έγινε στην γειτονική συνοικία Μπαμπ Σάρκι. Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, περαστικοί δήλωσαν ότι η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο που συνδέει την πλατεία της Μπαμπ Τούμα με την Μπαμπ Σάρκι. Τον Οκτώβριο του 2012, 13 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από επίθεση που σημειώθηκε μπροστά σε αστυνομικό τμήμα της Μπαμπ Τούμα.

Δαμασκός: Τέσσερις νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα και αρκετοί τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στην Μπαμπ Τούμα στην Δαμασκό, μια χριστιανική συνοικία στην Παλαιά Πόλη της συριακής πρωτεύουσας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην Μπαμπ Τούμα, κοντά σε μια παλιά εκκλησία και την έδρα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Αλ Ιχσάν, πρόσθεσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Συρίας, ενώ το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana μετέδωσε ότι η επίθεση έγινε στην γειτονική συνοικία Μπαμπ Σάρκι.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, περαστικοί δήλωσαν ότι η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο που συνδέει την πλατεία της Μπαμπ Τούμα με την Μπαμπ Σάρκι.

Τον Οκτώβριο του 2012, 13 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από επίθεση που σημειώθηκε μπροστά σε αστυνομικό τμήμα της Μπαμπ Τούμα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X