Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ταραχές στη Χιλή
Συνολικά 122 άτομα έχει συλλάβει η αστυνομία στη Χιλή, στην πλειοψηφία τους έφηβοι, μετά από επιδρομές που πραγματοποίησε σε σχολεία της χώρας, τα οποία είχαν καταληφθεί από τους μαθητές. Τα σχολεία είναι προγραμματισμένο να χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα την Κυριακή, όταν οι Χιλιανοί θα διαλέξουν τους υποψήφιους για τις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στη χώρα τον Νοέμβριο. Η κατάληψη των σχολείων έχει να κάνει με τις διαμαρτυρίες των μαθητών, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και έχουν να κάνουν με τις μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι μαθητές στην εκπαίδευση. Η Αστυνομία συγκρούστηκε με μαθητές στην πρωτεύουσα Σαντιάγκο χθες το βράδυ.

Ταραχές στη Χιλή

Συνολικά 122 άτομα έχει συλλάβει η αστυνομία στη Χιλή, στην πλειοψηφία τους έφηβοι, μετά από επιδρομές που πραγματοποίησε σε σχολεία της χώρας, τα οποία είχαν καταληφθεί από τους μαθητές. Τα σχολεία είναι προγραμματισμένο να χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα την Κυριακή, όταν οι Χιλιανοί θα διαλέξουν τους υποψήφιους για τις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στη χώρα τον Νοέμβριο.

Η κατάληψη των σχολείων έχει να κάνει με τις διαμαρτυρίες των μαθητών, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και έχουν να κάνουν με τις μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι μαθητές στην εκπαίδευση. Η Αστυνομία συγκρούστηκε με μαθητές στην πρωτεύουσα Σαντιάγκο χθες το βράδυ.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X