Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κοστάντζο, η επιστροφή!
Ο Φράνκο Κοστάντζο επιστρέφει στη δράση, ενάμιση χρόνο μετά την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του. Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας που μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να υπογράψει συμβόλαιο με την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα στη Χιλή! Ο Κοστάντζο προορίζεται για αναπληρωματικός τερματοφύλακας, ώστε να αντικαταστήσει τον Φαμπιάν Σέρδα που θέλει να πάει σε άλλη ομάδα για να παίζει περισσότερο. Στη Χιλή σημειώνουν ότι το τελευταίο παιχνίδι του Κοστάντζο ήταν τον Οκτώβριο του 2011, αλλά και ότι είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση ως πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. πηγη pamesports.gr

Κοστάντζο, η επιστροφή!

Ο Φράνκο Κοστάντζο επιστρέφει στη δράση, ενάμιση χρόνο μετά την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του.

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας που μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να υπογράψει συμβόλαιο με την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα στη Χιλή!

Ο Κοστάντζο προορίζεται για αναπληρωματικός τερματοφύλακας, ώστε να αντικαταστήσει τον Φαμπιάν Σέρδα που θέλει να πάει σε άλλη ομάδα για να παίζει περισσότερο.

Στη Χιλή σημειώνουν ότι το τελευταίο παιχνίδι του Κοστάντζο ήταν τον Οκτώβριο του 2011, αλλά και ότι είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση ως πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό.

 

πηγη pamesports.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X