Πώς θα συνδυάσετε τα floral ρούχα και αξεσουάρ

Είναι γεγονός, κάθε άνοιξη και καλοκαίρι οι σχεδιαστές θυμούνται τα floral prints. Όμως, δεν τους αδικούμε, είναι τα μοτίβα που εγγυώνται φρεσκάδα και ανανέωση μετά από ένα μουντό χειμώνα. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι κάθε άνοιξη θυμούνται διαφορετικά floral κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να τα βαρεθείτε.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε τα φετινά άνθη της μόδας.

1.Ένα τοπ με λουλούδια μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα τζιν καμπάνα και να θυμίζετε γυναίκα των 70s.

2.Τα oxfords με floral prints είναι μία εκδοχή που μάλλον δεν είχατε σκεφτεί. Συνδυάζουν, όμως, μοναδικά το ανδρόγυνο με το girlie και μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα, όπως με ένα λευκό σας φόρεμα από δαντέλα ή τζιν σορτσάκι.

3.Μία τσάντα ή ένας φάκελος με λουλούδια μπορεί να στολίσει τα μονόχρωμα σύνολά σας. Ενώ ένα

ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε έντονο χρώμα και με στολίδια λουλουδιών είναι must αυτή τη σεζόν. Αναζητείστε κάποιο από αυτά, αν θέλετε να αρκεστείτε σε μια αλλά ιδιαίτερη μικρή πινελιά!

4.Η floral skirt ή το harem παντελόνι με floral μοτίβα είναι ιδανικά για τις πρωινές ή απογευματινές σας βόλτες.

5.Ένα floral φόρεμα με ρετρό χροιά μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε επίσημη περίσταση, όπως σε γάμο. Μπορείτε να το κάνετε πιο πρωινό ή πιο επίσημο ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα του προσθέσετε. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι το πόσο επίσημο μπορεί να δείξει εξαρτάται βασικά από το ύφασμά του, π.χ. το βαμβακερό είναι μόνο casual!

ΠΗΓΗ: Marie Claire

Σχετικά άρθρα