Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Περιμένουν νέο μέλος στην οικογένειά τους οι Brangelina;
Εκείνη είναι ίσως η ωραιότερη γυναίκα ηθοποιός στον πλανήτη κι εκείνος ο ωραιότερος άνδρας ηθοποιός. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράντ Πιτ ζουν τον έρωτα τους έχοντας αποκτήσει μια πολυμελή οικογένεια. Πρόσφατα η είδηση της απόφασης της Ατζελίνας Τζολί να κάνει μαστεκτομή έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας θαυμασμό και δέος για την τολμηρή της απόφαση.Ο σύντροφος της Μπράντ στάθηκε στο πλευρό της, αποδεικνύοντας ότι τα αγαπημένα ζευγάρια ξεπερνούν τις δυσκολίες. Τώρα φήμες τους θέλουν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, υιοθετώντας ένα ακόμη παιδάκι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ην προηγούμενη εβδομάδα, το ζευγάρι επισκέφτηκε ένα στρατόπεδο στο οποίο στεγάζονται πρόσφυγες της Συρίας, ενώ το ζευγάρι έχει εκφράσει την ανησυχία του για τον πόλεμο και την εξέλιξη του, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημενο σε αυτά τα θέματα.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Περιμένουν νέο μέλος στην οικογένειά τους οι Brangelina;

Εκείνη είναι ίσως η ωραιότερη γυναίκα ηθοποιός στον πλανήτη κι εκείνος ο ωραιότερος άνδρας ηθοποιός. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράντ Πιτ ζουν τον έρωτα τους έχοντας αποκτήσει μια πολυμελή οικογένεια. Πρόσφατα η είδηση της απόφασης της Ατζελίνας Τζολί να κάνει μαστεκτομή έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας θαυμασμό και δέος για την τολμηρή της απόφαση.

Ο σύντροφος της Μπράντ στάθηκε στο πλευρό της, αποδεικνύοντας ότι τα αγαπημένα ζευγάρια ξεπερνούν τις δυσκολίες. Τώρα φήμες τους θέλουν να μεγαλώνουν την οικογένεια τους, υιοθετώντας ένα ακόμη παιδάκι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ην προηγούμενη εβδομάδα, το ζευγάρι επισκέφτηκε ένα στρατόπεδο στο οποίο στεγάζονται πρόσφυγες της Συρίας, ενώ το ζευγάρι έχει εκφράσει την ανησυχία του για τον πόλεμο και την εξέλιξη του, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημενο σε αυτά τα θέματα.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X