Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μπαρόζο: Χαιρετίζω την απόφαση για την επιλογή του ΤΑΡ
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αναφέρθηκε στην υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ, που θα μεταφέρει αζερικό αέριο στην Ευρώπη από τις ακτές της Τουρκίας στην Κασπία και διαμέσου Ελλάδας και Αλβανίας στην Ιταλία κι από εκεί στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη.Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο κ. Μπαρόζο: Χαιρετίζω την απόφαση από την κοινοπραξία Shah Deniz II, που επέλεξε τον αγωγό TAP για την ευρωπαϊκή πορεία του Νότιου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου. Αυτή είναι κοινή επιτυχία της Ευρώπης αλλά και ορόσημο στην ενίσχυση της ενεργειακης ασφάλειας της Ένωσης. Είμαι αισιόδοξος για τη σημερινή απόφαση...".

Μπαρόζο: Χαιρετίζω την απόφαση για την επιλογή του ΤΑΡ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αναφέρθηκε στην υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ, που θα μεταφέρει αζερικό αέριο στην Ευρώπη από τις ακτές της Τουρκίας στην Κασπία και διαμέσου Ελλάδας και Αλβανίας στην Ιταλία κι από εκεί στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο κ. Μπαρόζο: Χαιρετίζω την απόφαση από την κοινοπραξία Shah Deniz II, που επέλεξε τον αγωγό TAP για την ευρωπαϊκή πορεία του Νότιου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου. Αυτή είναι κοινή επιτυχία της Ευρώπης αλλά και ορόσημο στην ενίσχυση της ενεργειακης ασφάλειας της Ένωσης. Είμαι αισιόδοξος για τη σημερινή απόφαση…».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X