Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων στις Σκουριές
Πριν από λίγο, το δικαστήριο εκδίκασε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν χθες οι κάτοικοι της Β.Α Χαλκιδικής ώστε να σταματήσουν πάσης φύσεως εργασίες στο Καρατζά λάκκο από την εταιρεία εξόρυξης χρυσού. Όπως είπαν οι κάτοικοι στο Thesstoday.gr η απόφαση που ελήφθη από το δικαστήριο Πολυγύρου είναι να σταματήσουν οι εργασίες υλοτομίας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 29 Ιουλίου. Οι κάτοικοι την χαρακτηρίζουν "νίκη χρυσάφι" κι όπως λένε είναι αισιόδοξοι και για την τελική απόφαση. ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων στις Σκουριές

Πριν από λίγο, το δικαστήριο εκδίκασε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν χθες οι κάτοικοι της Β.Α Χαλκιδικής ώστε να σταματήσουν πάσης φύσεως εργασίες στο Καρατζά λάκκο από την εταιρεία εξόρυξης χρυσού.

Όπως είπαν οι κάτοικοι στο Thesstoday.gr η απόφαση που ελήφθη από το δικαστήριο Πολυγύρου είναι να σταματήσουν οι εργασίες υλοτομίας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 29 Ιουλίου.

Οι κάτοικοι την χαρακτηρίζουν «νίκη χρυσάφι» κι όπως λένε είναι αισιόδοξοι και για την τελική απόφαση.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X