Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διάκριση για τον Έλληνα ακαδημαϊκό Αντ. Κουνάδη
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου του Νόβι Σαντ της Σερβίας, αναγόρευσε, κατόπιν προτάσεως της Σχολής Τεχνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου αυτού, σε επίτιμο διδάκτορα τον ομότιμο καθηγητή του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, εξαίρετο επιστήμονα και ακαδημαϊκό, Αντώνη Κουνάδη. Η επίσημη αναγόρευσή του έγινε σε ειδική εκδήλωση, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου του Νόβι Σαντ, την Παρασκευή 28 Ιουνίου.Ο Αντώνης Κουνάδης είναι επίσης επίτιμος Διδάκτορας τριών ακόμα Πανεπιστημίων και έξι Ακαδημιών: της Academia Europaea (1992 ), της Σερβικής Ακαδημίας Επιστημών Τεχνών (1997), της Ρωσικής Ακαδημίας Αρχιτεκτονικής Κατασκευαστικών Επιστημών ( Μόσχα 2000), της Διεθνούς Ακαδημίας Μηχανικών (Μόσχα, 2010), της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών (Λιέγη, 2010),της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών Τεχνών (Σάλτσμπουργκ, 2011). Ο Αντ. Κουνάδης υπήρξε στις δεκαετίες του 50 και 60 βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Ελλάδος στα αγωνίσματα της δισκοβολίας και της σφαιροβολίας.

Διάκριση για τον Έλληνα ακαδημαϊκό Αντ. Κουνάδη

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου του Νόβι Σαντ της Σερβίας, αναγόρευσε, κατόπιν προτάσεως της Σχολής Τεχνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου αυτού, σε επίτιμο διδάκτορα τον ομότιμο καθηγητή του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, εξαίρετο επιστήμονα και ακαδημαϊκό, Αντώνη Κουνάδη. Η επίσημη αναγόρευσή του έγινε σε ειδική εκδήλωση, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου του Νόβι Σαντ, την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Ο Αντώνης Κουνάδης είναι επίσης επίτιμος Διδάκτορας τριών ακόμα Πανεπιστημίων και έξι Ακαδημιών: της Academia Europaea (1992 ), της Σερβικής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών (1997), της Ρωσικής Ακαδημίας Αρχιτεκτονικής & Κατασκευαστικών Επιστημών ( Μόσχα 2000), της Διεθνούς Ακαδημίας Μηχανικών (Μόσχα, 2010), της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών (Λιέγη, 2010),της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών &Τεχνών (Σάλτσμπουργκ, 2011). Ο Αντ. Κουνάδης υπήρξε στις δεκαετίες του ‘50 και ’60 βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Ελλάδος στα αγωνίσματα της δισκοβολίας και της σφαιροβολίας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X