Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ενθουσιασμός για τη Χαρούλα Αλεξίου
Με ενθουσιασμό και πλήθος χειροκροτημάτων υποδέχθηκε το ισραηλινό κοινό τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου στις δύο συναυλίες που έδωσε στην κατάμεστη αίθουσα του Mann Auditorioum του Τελ Αβίβ, στις 26 και 27 Ιουλίου, σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Τελ Αβίβ. Η Χάρις Αλεξίου αποθεώθηκε από το ακροατήριο που χειροκροτούσε όρθιο επί δέκα και πλέον λεπτά, αποδίδοντας φόρο τιμής στη μεγάλη ερμηνεύτρια. Η Αλεξίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ισραήλ πριν από 22 χρόνια και έχει χτίσει μια σχέση αγάπης εμπιστοσύνης και εκτίμησης με το κοινό της χώρας. Πολλά τραγούδια της έχουν διασκευαστεί στα εβραϊκά και έχουν γίνει γνωστά από τον ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνη Yuda Poliker, τον οποίο και ευχαρίστησε δημοσίως. Η καλλιτέχνης ερμήνευσε και δύο εβραϊκά τραγούδια, προκαλώντας την έντονη συγκίνηση και τις επιδοκιμασίες του κοινού. Ο γενικός διευθυντής της Φιλαρμονικής δήλωσε ενθουσιασμένος που η Ορχήστρα φιλοξένησε μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό του ελληνικού ταμπεραμέντου και της άψογης μουσικής εκτέλεσης. Στη συναυλία συμμετείχαν 80 μουσικοί υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ενθουσιασμός για τη Χαρούλα Αλεξίου

Με ενθουσιασμό και πλήθος χειροκροτημάτων υποδέχθηκε το ισραηλινό κοινό τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου στις δύο συναυλίες που έδωσε στην κατάμεστη αίθουσα του Mann Auditorioum του Τελ Αβίβ, στις 26 και 27 Ιουλίου, σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Τελ Αβίβ.

Η Χάρις Αλεξίου αποθεώθηκε από το ακροατήριο που χειροκροτούσε όρθιο επί δέκα και πλέον λεπτά, αποδίδοντας φόρο τιμής στη μεγάλη ερμηνεύτρια.

Η Αλεξίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ισραήλ πριν από 22 χρόνια και έχει χτίσει μια σχέση αγάπης εμπιστοσύνης και εκτίμησης με το κοινό της χώρας. Πολλά τραγούδια της έχουν διασκευαστεί στα εβραϊκά και έχουν γίνει γνωστά από τον ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνη Yuda Poliker, τον οποίο και ευχαρίστησε δημοσίως. Η καλλιτέχνης ερμήνευσε και δύο εβραϊκά τραγούδια, προκαλώντας την έντονη συγκίνηση και τις επιδοκιμασίες του κοινού.

Ο γενικός διευθυντής της Φιλαρμονικής δήλωσε ενθουσιασμένος που η Ορχήστρα φιλοξένησε μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό του ελληνικού ταμπεραμέντου και της άψογης μουσικής εκτέλεσης. Στη συναυλία συμμετείχαν 80 μουσικοί υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X