Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θείος έγινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!
Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, ο κύπριος τραγουδοποιός έγινε θείος, αφού η λατρεμένη του αδελφή έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.Ο Μιχάλης με το που έμαθε το χαρμόσυνο γεγονός έσπευσε στη Κύπρο μόνος του προκειμένου να δει το ανιψάκι του αλλά και να βρεθεί δίπλα στην λατρεμένη του οικογένεια. Η Μελίνα, η οποία πλέον έγινε η πιο sweet μαμά της Κύπρου, πετάει από την χαρά της, ενώ τα ίδια δάκρυα χαράς έχει ολόκληρη η οικογένεια Χατζηγιάννη.Όσο για το όνομα που θα δώσουν στον μπέμπη, η Μελίνα και ο σύζυγος της αποφάσισαν να τον βαφτίσουν Ιωάννη, όπως άλλωστε είναι και το όνομα του πατέρα του νεαρού τραγουδοποιού.

Θείος έγινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, ο κύπριος τραγουδοποιός έγινε θείος, αφού η λατρεμένη του αδελφή έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Μιχάλης με το που έμαθε το χαρμόσυνο γεγονός έσπευσε στη Κύπρο μόνος του προκειμένου να δει το ανιψάκι του αλλά και να βρεθεί δίπλα στην λατρεμένη του οικογένεια.

Η Μελίνα, η οποία πλέον έγινε η πιο sweet μαμά της Κύπρου, πετάει από την χαρά της, ενώ τα ίδια δάκρυα χαράς έχει ολόκληρη η οικογένεια Χατζηγιάννη.

Όσο για το όνομα που θα δώσουν στον μπέμπη, η Μελίνα και ο σύζυγος της αποφάσισαν να τον βαφτίσουν Ιωάννη, όπως άλλωστε είναι και το όνομα του πατέρα του νεαρού τραγουδοποιού.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X