Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η πεντάδα των καλύτερων εραστών της Cher
Καλεσμένη στο talk show, Watch what happens live η Cher δέχθηκε να παίξει το παιχνίδι θάρρος ή αλήθεια. Οπότε όταν ρωτήθηκε για το ποιος ύπήρξε στη ζωή της ο καλύτερος εραστής, εκείνη αποκάλυψε ότι στην πεντάδα ανήκει σίγουρα... ο Tom Cruise!"Δεν ήταν σαϊεντολόγος τότε! Ήταν ωραίο για λίγο καιρό. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Πολύ αγαπητός" είπε η Cher με νόημα, ενώ λίγοι γνώριζαν πως οι δύο σταρ είχαν μία σύντομη σχέση τη δεκαετία του '80. Πρόσθεσε βέβαια "είχα τους καλύτερους εραστές. Η λίστα μου δεν είναι μεγάλη, είναι όμως καλή!".Ανάμεσα στη λίστα της υπάρχουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και κινηματογραφικής σκηνής όπως οι Val Kilmer, Gene Simmons, Warren Beatty, Eric Clapton, Michael Bolton και Tommy Lee.Η σταρ εξομολογήθηκε επίσης ότι ο Elvis Presley την είχε καλέσει να περάσουν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα, αλλά εκείνη αρνήθηκε γιατί φοβόταν.ΠΗΓΗ: bravotv.com, Daily Mail

Η πεντάδα των καλύτερων εραστών της Cher

Καλεσμένη στο talk show, Watch what happens live η Cher δέχθηκε να παίξει το παιχνίδι θάρρος ή αλήθεια. Οπότε όταν ρωτήθηκε για το ποιος ύπήρξε στη ζωή της ο καλύτερος εραστής, εκείνη αποκάλυψε ότι στην πεντάδα ανήκει σίγουρα… ο Tom Cruise!

«Δεν ήταν σαϊεντολόγος τότε! Ήταν ωραίο για λίγο καιρό. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Πολύ αγαπητός» είπε η Cher με νόημα, ενώ λίγοι γνώριζαν πως οι δύο σταρ είχαν μία σύντομη σχέση τη δεκαετία του ’80. Πρόσθεσε βέβαια «είχα τους καλύτερους εραστές. Η λίστα μου δεν είναι μεγάλη, είναι όμως καλή!».

Ανάμεσα στη λίστα της υπάρχουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και κινηματογραφικής σκηνής όπως οι Val Kilmer, Gene Simmons, Warren Beatty, Eric Clapton, Michael Bolton και Tommy Lee.

Η σταρ εξομολογήθηκε επίσης ότι ο Elvis Presley την είχε καλέσει να περάσουν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα, αλλά εκείνη αρνήθηκε γιατί φοβόταν.

ΠΗΓΗ: bravotv.com, Daily Mail

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X