Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μικρά μυστικά για λαμπερά και υγιή μαλλιά
Μικρά μυστικά ομορφιάς μπορούν να σε μεταμορφώσουν στη γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν να γίνεις... Όσον αφορά τα μαλλιά σου:1. Το να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα σίγουρα δεν τους κάνει καλό καθώς το καθημερινό λούσιμο απομακρύνει συστατικά που δεν πρέπει. Αν, όμως, θέλεις να τα λούζεις κάθε μέρα υπάρχει λύση. Μπορείς απλά να τα βρέχεις χωρίς να τους βάζεις σαμπουάν. Άπλωνε απλά μαλακτική κρέμα και ξέπλενέ τα με άφθονο νερό.2. Απόφευγε να κάνεις πολύ καυτό μπάνιο ή μπάνιο που διαρκεί πολύ ώρα. Όσο πιο ζεστό είναι το νερό και όσο περισσότερο διαρκεί το μπάνιο τόσο πιο γρήγορα χάνουν τα μαλλιά σου τα φυσικά τους έλαια και γίνονται θαμπά. Να θυμάσαι ότι το χλιαρό είναι ο καλύτερός σου φίλος.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Μικρά μυστικά για λαμπερά και υγιή μαλλιά

Μικρά μυστικά ομορφιάς μπορούν να σε μεταμορφώσουν στη γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν να γίνεις… Όσον αφορά τα μαλλιά σου:

1. Το να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα σίγουρα δεν τους κάνει καλό καθώς το καθημερινό λούσιμο απομακρύνει συστατικά που δεν πρέπει. Αν, όμως, θέλεις να τα λούζεις κάθε μέρα υπάρχει λύση. Μπορείς απλά να τα βρέχεις χωρίς να τους βάζεις σαμπουάν. Άπλωνε απλά μαλακτική κρέμα και ξέπλενέ τα με άφθονο νερό.

2. Απόφευγε να κάνεις πολύ καυτό μπάνιο ή μπάνιο που διαρκεί πολύ ώρα. Όσο πιο ζεστό είναι το νερό και όσο περισσότερο διαρκεί το μπάνιο τόσο πιο γρήγορα χάνουν τα μαλλιά σου τα φυσικά τους έλαια και γίνονται θαμπά. Να θυμάσαι ότι το χλιαρό είναι ο καλύτερός σου φίλος.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X