Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Bieber δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομά της…
Συμπεριφορά ντίβας επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σταρ των εφήβων, Justin Bieber, προκαλώντας οργή στους συνεργάτες του. Aποκορύφωμα αυτήν τη φορά ήταν οι εξωφρενικές απαιτήσεις του προκειμένου να συμμετέχει σε μία φωτογράφηση. Αυτό που σίγουρα εντυπωσίασε -και όχι με την καλή έννοια- τους πάντες ήταν όταν απαίτησε να μην ακουστούν με κανέναν τρόπο τα τραγούδια της τέως αγαπημένης του Selena Gomez δείχνοντας πως το τέλος στη σχέση τους είναι οριστικό.Φαίνεται πως δυσκολεύεται ιδιαίτερα να την ξεπεράσει παρά το γεγονός ότι η δική του συμπεριφορά ήταν εκείνη που απομάκρυνε τη Selena, η οποία τώρα δηλώνει διαθέσιμη για νέο έρωτα.Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης η απαίτηση του Bieber να μην του απευθύνει κανείς τον λόγο στο σετ, να μην υπάρχουν κινητά τηλέφωνα και να μην του ζητήσει κανείς αυτόγραφο. Στη λίστα του 19χρονου σταρ περιλαμβάνονταν επιπλέον ρητές εντολές όπως να του προσφερθούν τσάι από βότανα, ποικιλία αλλαντικών, ποικιλία λαχανικών, σουηδικός τόνος, δύο συσκευασίες αναψυκτικών και κρακεράκια. Ακόμη, απαίτησε να του έχουν έτοιμα αρκετά λευκά φανελάκια, μπλουζάκια και κάλτσες, όπως κι ένα φορητό CD player το ποίο θα μπορούσε να συνδέσει το iPhone του.Διαβάστε ολόκληρη τη λίστα με τις απαιτήσεις του Justin BieberΠΗΓΗ: DAILY MAIL, ΤΜΖ

Ο Bieber δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομά της…

Συμπεριφορά ντίβας επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σταρ των εφήβων, Justin Bieber, προκαλώντας οργή στους συνεργάτες του. Aποκορύφωμα αυτήν τη φορά ήταν οι εξωφρενικές απαιτήσεις του προκειμένου να συμμετέχει σε μία φωτογράφηση. Αυτό που σίγουρα εντυπωσίασε -και όχι με την καλή έννοια- τους πάντες ήταν όταν απαίτησε να μην ακουστούν με κανέναν τρόπο τα τραγούδια της τέως αγαπημένης του Selena Gomez δείχνοντας πως το τέλος στη σχέση τους είναι οριστικό.

Φαίνεται πως δυσκολεύεται ιδιαίτερα να την ξεπεράσει παρά το γεγονός ότι η δική του συμπεριφορά ήταν εκείνη που απομάκρυνε τη Selena, η οποία τώρα δηλώνει διαθέσιμη για νέο έρωτα.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης η απαίτηση του Bieber να μην του απευθύνει κανείς τον λόγο στο σετ, να μην υπάρχουν κινητά τηλέφωνα και να μην του ζητήσει κανείς αυτόγραφο. Στη λίστα του 19χρονου σταρ περιλαμβάνονταν επιπλέον ρητές εντολές όπως να του προσφερθούν τσάι από βότανα, ποικιλία αλλαντικών, ποικιλία λαχανικών, σουηδικός τόνος, δύο συσκευασίες αναψυκτικών και κρακεράκια. Ακόμη, απαίτησε να του έχουν έτοιμα αρκετά λευκά φανελάκια, μπλουζάκια και κάλτσες, όπως κι ένα φορητό CD player το ποίο θα μπορούσε να συνδέσει το iPhone του.

Διαβάστε ολόκληρη τη λίστα με τις απαιτήσεις του Justin Bieber

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, ΤΜΖ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X