Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Άντιτς: "Μπράβο Χάινς που πήγες στην μεγάλη ΤΣΣΚΑ"
Ο Πέρο Άντιτς έδωσε στο Χάινς συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ προβλέποντας ότι θα πάρει την Ευρωλίγκα του χρόνου! Το σχόλιό του για την τελευταία φώτο του περσινού μπασκετικού Ολυμπιακού. "H τελευταία φορά που οι καλύτεροι φίλοι βρέθηκαν μαζί! Τους ευχαριστώ όλους", ήταν το σχόλιο του Άντιτς σε φωτογραφία της περσινής ομάδας που ανέβασε στο twitter. Και αμέσως μετά, τουίταρε: "Συγχαρητήρια στον αδελφό μου Χάινς που υπέγραψε στην μεγάλη ΤΣΣΚΑ. Ξέρω ότι θα είναι αυτός που θα τους βοηθήσει να πάρουν την Ευρωλίγκα του χρόνου". πηγη sport24.gr

Άντιτς: "Μπράβο Χάινς που πήγες στην μεγάλη ΤΣΣΚΑ"

Ο Πέρο Άντιτς έδωσε στο Χάινς συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ προβλέποντας ότι θα πάρει την Ευρωλίγκα του χρόνου! Το σχόλιό του για την τελευταία φώτο του περσινού μπασκετικού Ολυμπιακού.

 

«H τελευταία φορά που οι καλύτεροι φίλοι βρέθηκαν μαζί! Τους ευχαριστώ όλους», ήταν το σχόλιο του Άντιτς σε φωτογραφία της περσινής ομάδας που ανέβασε στο twitter.

Και αμέσως μετά, τουίταρε: «Συγχαρητήρια στον αδελφό μου Χάινς που υπέγραψε στην μεγάλη ΤΣΣΚΑ. Ξέρω ότι θα είναι αυτός που θα τους βοηθήσει να πάρουν την Ευρωλίγκα του χρόνου».

 

πηγη sport24.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X