Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διαμαρτυρία κατά των απολύσεων στο Δημόσιο
Συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν μέλη δεκάδων Ομοσπονδιών του ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, μετά από πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκηση (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΟΛΜΕ, η ΠΟΕΔΗΝ, η Ομοσπονδία Μηχανικών του Δημοσίου και πρωτοβάθμια σωματεία.Ο Γρηγόρης Καλομοίρης, αιρετό τακτικό μέλος του Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δημοτικής Εκπαίδευση (ΚΥΣΔΕ) δήλωσε στο Αθηναϊκό πρακτορείο ότι "η κινητοποίηση έγινε για να διαμαρτυρηθούμε για τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες και τις υποχρεωτικές μεταθέσεις, που δρομολογούνται με το Προεδρικό Διάταγμα που πρόκειται να προωθηθεί και να εφαρμοστεί. Πρώτα θύματα θα είναι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Ο αγώνας αφορά όλη την κοινωνία

Διαμαρτυρία κατά των απολύσεων στο Δημόσιο

Συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν μέλη δεκάδων Ομοσπονδιών του ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, μετά από πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκηση (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΟΛΜΕ, η ΠΟΕΔΗΝ, η Ομοσπονδία Μηχανικών του Δημοσίου και πρωτοβάθμια σωματεία.

Ο Γρηγόρης Καλομοίρης, αιρετό τακτικό μέλος του Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δημοτικής Εκπαίδευση (ΚΥΣΔΕ) δήλωσε στο Αθηναϊκό πρακτορείο ότι "η κινητοποίηση έγινε για να διαμαρτυρηθούμε για τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες και τις υποχρεωτικές μεταθέσεις, που δρομολογούνται με το Προεδρικό Διάταγμα που πρόκειται να προωθηθεί και να εφαρμοστεί. Πρώτα θύματα θα είναι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Ο αγώνας αφορά όλη την κοινωνία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X