Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο.Κωνσταντινόπουλος: Οι δηλώσεις Βορίδη ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι η χώρα βαδίζει σ' ένα τεντωμένο σχοινί και οι δηλώσεις του κ. Βορίδη ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου. "Τις έκανε για ν' αποκτήσει ακροατήριο μέσα στη Νέα Δημοκρατία" ανέφερε χαρακτηριστικά."Ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνίστηκε για τη δημοκρατία για να μπορεί ο κ. Βορίδης κι όλοι εμείς να λέμε σήμερα τις απόψεις μας. Αντίθετα, ο κ. Βορίδης στο παρελθόν αγωνιζόταν σε τάξεις που προσπαθούσαν να καταλύσουν τη δημοκρατία κι είχαν τη δημοκρατία", πρόσθεσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο.Κωνσταντινόπουλος: Οι δηλώσεις Βορίδη ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι η χώρα βαδίζει σ’ ένα τεντωμένο σχοινί και οι δηλώσεις του κ. Βορίδη ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου. "Τις έκανε για ν’ αποκτήσει ακροατήριο μέσα στη Νέα Δημοκρατία" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνίστηκε για τη δημοκρατία για να μπορεί ο κ. Βορίδης κι όλοι εμείς να λέμε σήμερα τις απόψεις μας. Αντίθετα, ο κ. Βορίδης στο παρελθόν αγωνιζόταν σε τάξεις που προσπαθούσαν να καταλύσουν τη δημοκρατία κι είχαν τη δημοκρατία", πρόσθεσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X