Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Π.Λαφαζάνης: Το θέαμα είναι θλιβερό
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αφορμή τις δηλώσεις Βορίδη, έστρεψε τα βέλη του και στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης. "Γιατί την πάνε τη συζήτηση εκεί, στη δεκαετία του '80; Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας σήμερα;" και απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Ο. Κωνσταντινόπουλο, είπε "κάνατε εγκλήματα στη χώρα και συζητάτε με τον κύριο Βορίδη που τον λέτε χουντοδεξιό και είναι ο κοινοβουλευtικός εκπρόσωπος του κόμματος με το οποίο συνεργάζεστε. Γιατί συνεργάζεστε;"."Το θέαμα είναι θλιβερό. Βυσοδομούν στα ερείπια μιας χώρας" επισήμανε ο Π. Λαφαζάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Π.Λαφαζάνης: Το θέαμα είναι θλιβερό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αφορμή τις δηλώσεις Βορίδη, έστρεψε τα βέλη του και στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης. «Γιατί την πάνε τη συζήτηση εκεί, στη δεκαετία του ’80; Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας σήμερα;» και απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Ο. Κωνσταντινόπουλο, είπε «κάνατε εγκλήματα στη χώρα και συζητάτε με τον κύριο Βορίδη που τον λέτε χουντοδεξιό και είναι ο κοινοβουλευtικός εκπρόσωπος του κόμματος με το οποίο συνεργάζεστε. Γιατί συνεργάζεστε;».

«Το θέαμα είναι θλιβερό. Βυσοδομούν στα ερείπια μιας χώρας» επισήμανε ο Π. Λαφαζάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X