Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / "Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, αλλά οχι κλώνο μου"
Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει σαν pin up girl στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη για το Celebrity Η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη Με τον Μιχάλη στη συμβίωση έχουμε πάρα πολλά απόλυτα κοινά. Εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη. Εγώ είμαι πιο τακτική σε σχέση με εκείνον! Η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Όχι τα δικά μου στραβά και απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Δεν θέλω κλώνο. Ποιο είναι το όνειρό της; Είμαι από τους ανθρώπους που ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα σπίτι κάπου εκτός Αθηνών και να ζω εκεί τον περισσότερο χρόνο. Θέλω να είμαι κοντά στη φύση. Θα ήθελε να έχει υστεροφημία; Δεν ασχολούμαι με την υστεροφημία μου γιατί οι κύκλοι κλείνουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει -και δεν γίνεται- κανείς να αφήσει εποχή. Πώς αντιμετωπίζει τις ανασφάλειες και τις στιγμές κατάθλιψης; Κάνω υπομονή. Τις ζω. Προσπαθώ να δω πως είναι, πόσο τις αντέχω, πώς αντιδρώ σε αυτές και περιμένω να περάσουν. Με έχει βοηθήσει πολύ όπως έχω πει τα τελευταία χρόνια η ψυχανάλυση. ΠΗΓΗ: faysbook.gr

"Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί, αλλά οχι κλώνο μου"

Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει σαν pin up girl στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη για το Celebrity

Η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

“Με τον Μιχάλη στη συμβίωση έχουμε πάρα πολλά απόλυτα κοινά. Εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη. Εγώ είμαι πιο τακτική σε σχέση με εκείνον!”

Η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί

“Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Όχι τα δικά μου στραβά και απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Δεν θέλω κλώνο”.

Ποιο είναι το όνειρό της;

“Είμαι από τους ανθρώπους που ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα σπίτι κάπου εκτός Αθηνών και να ζω εκεί τον περισσότερο χρόνο. Θέλω να είμαι κοντά στη φύση”.

Θα ήθελε να έχει υστεροφημία;

“Δεν ασχολούμαι με την υστεροφημία μου γιατί οι κύκλοι κλείνουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει -και δεν γίνεται- κανείς να αφήσει εποχή.

Πώς αντιμετωπίζει τις ανασφάλειες και τις στιγμές κατάθλιψης;

“Κάνω υπομονή. Τις ζω. Προσπαθώ να δω πως είναι, πόσο τις αντέχω, πώς αντιδρώ σε αυτές και περιμένω να περάσουν. Με έχει βοηθήσει πολύ όπως έχω πει τα τελευταία χρόνια η ψυχανάλυση”.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X