Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ο Λοβέρδος για τις δηλώσεις Βορίδη
Απάντηση στον Μ.Βορίδη και τις δηλώσεις του για τον Ανδρέα Παπανδρέου δίνει η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα και ο πρόεδρός της Ανδρέας Λοβέρδος. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του: Στον Ανδρέα Παπανδρέου εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες οφείλουν την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής τους, την κοινωνική τους ασφάλιση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στον Ανδρέα Παπανδρέου η Ελλάδα οφείλει τον εκδημοκρατισμό των θεσμών, τη διεύρυνση και την ολοκλήρωση της Δημοκρατίας, το κύρος της ως χώρας ανεξάρτητης με παρουσία στη διεθνή σκηνή. Η προσβολή της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου και η απόπειρα να χτυπηθεί η προσφορά του κινητοποιεί το δημοκρατικά αντανακλαστικά της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Η απόπειρα να πάρουν κάποιοι θέση στον αγώνα για τους εσωτερικούς συσχετισμούς στη Ν.Δ. πρέπει να έχει ως όριο τον σεβασμό στην αλήθεια και τη συναίσθηση των δυσκολιών που περνά η πατρίδα μας.

Ο Λοβέρδος για τις δηλώσεις Βορίδη

Απάντηση στον Μ.Βορίδη και τις δηλώσεις του για τον Ανδρέα Παπανδρέου δίνει η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα και ο πρόεδρός της Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του: Στον Ανδρέα Παπανδρέου εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες οφείλουν την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής τους, την κοινωνική τους ασφάλιση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στον Ανδρέα Παπανδρέου η Ελλάδα οφείλει τον εκδημοκρατισμό των θεσμών, τη διεύρυνση και την ολοκλήρωση της Δημοκρατίας, το κύρος της ως χώρας ανεξάρτητης με παρουσία στη διεθνή σκηνή.

Η προσβολή της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου και η απόπειρα να χτυπηθεί η προσφορά του κινητοποιεί το δημοκρατικά αντανακλαστικά της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Η απόπειρα να πάρουν κάποιοι θέση στον αγώνα για τους εσωτερικούς συσχετισμούς στη Ν.Δ. πρέπει να έχει ως όριο τον σεβασμό στην αλήθεια και τη συναίσθηση των δυσκολιών που περνά η πατρίδα μας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X