Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / 7 παράγοντες που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σου!
Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν τον μεταβολικό ρυθμό και προκαλούν τη μεγάλη διαφορά τιμών που παρατηρείται μεταξύ διαφορετικών ατόμων.Η επιφάνεια του σώματος. Είναι στενά συνδεδεμένη με τον βασικό μεταβολισμό του ατόμου. Αντιπροσωπεύει, μάλιστα, τη βάση των υπολογισμών που γίνονται για την ανεύρεση του βασικού μεταβολισμού. Ο βασικός μεταβολισμός επηρεάζεται σημαντικά από την ποσότητα της θερμότητας που εξατμίζεται από το δέρμα του σώματος προς την ατμόσφαιρα, μία επίδραση που καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την έκταση της επιφάνειας του σώματος.Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

7 παράγοντες που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σου!

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν τον μεταβολικό ρυθμό και προκαλούν τη μεγάλη διαφορά τιμών που παρατηρείται μεταξύ διαφορετικών ατόμων.

Η επιφάνεια του σώματος. Είναι στενά συνδεδεμένη με τον βασικό μεταβολισμό του ατόμου. Αντιπροσωπεύει, μάλιστα, τη βάση των υπολογισμών που γίνονται για την ανεύρεση του βασικού μεταβολισμού. Ο βασικός μεταβολισμός επηρεάζεται σημαντικά από την ποσότητα της θερμότητας που εξατμίζεται από το δέρμα του σώματος προς την ατμόσφαιρα, μία επίδραση που καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την έκταση της επιφάνειας του σώματος.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X