Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το παράπονο του Τζέισον Στέιθαμ
Ο Τζέισον Στέιθαμ περπατά σε ένα σοκάκι. Τρώει το ξύλο της χρονιάς του από τον πιο κοντό γκάνγκστερ του κόσμου, οικειοποιείται την ταυτότητα του εραστή ενός ομοφυλόφιλου ηθοποιού, ερωτεύεται μια καλόγρια, απειλεί έναν τύπο με όπλο ένα ξύλινο κουταλάκι, προσπαθεί να αποπλανήσει την υποψήφια φιλενάδα του ενώ είναι αραχτός κάτω από έναν πίνακα μεγάλων διαστάσεων με έναν φαλλό. Και όλα αυτά σε δύο ώρες. Και είναι και χαρούμενος.Στην ταινία "Hummingbird

Το παράπονο του Τζέισον Στέιθαμ

Ο Τζέισον Στέιθαμ περπατά σε ένα σοκάκι. Τρώει το ξύλο της χρονιάς του από τον πιο κοντό γκάνγκστερ του κόσμου, οικειοποιείται την ταυτότητα του εραστή ενός ομοφυλόφιλου ηθοποιού, ερωτεύεται μια καλόγρια, απειλεί έναν τύπο με όπλο ένα ξύλινο κουταλάκι, προσπαθεί να αποπλανήσει την υποψήφια φιλενάδα του ενώ είναι αραχτός κάτω από έναν πίνακα μεγάλων διαστάσεων με έναν φαλλό. Και όλα αυτά σε δύο ώρες. Και είναι και χαρούμενος.

Στην ταινία "Hummingbird

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X