Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φτιάξτε σώμα για το καλοκαίρι
Ναι, έρχεται η ώρα! Η ώρα που θα μείνετε με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και θα επελάσετε στην παραλία, περιστοιχισμένη από όμορφους άντρες με καλογυμνασμένα σώματα που πολύ θα θέλατε να καρφώσουν τα μάτια τους πάνω σας.Το βρετανικό τεύχος του Cosmopolitan σας δίνει τρεις βασικές συμβουλές για να καταφέρετε να αποκτήσετε μέχρι το καλοκαίρι το σώμα που επιθυμείτε ή τουλάχιστον να χάσετε κάποιους πόντους.1. Να πίνετε πολύ νερό και να τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά.2. Να θυμάστε πως η υπερβολική αερόβια γυμναστική περιορίζει σημαντικά τη δύναμη. Αν θέλετε να αυξήσετε την δύναμή σας περιορίστε την αερόβια και το ποδήλατο σε 30 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα.3. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε κάνοντας βαράκια. Έχει έρθει η εποχή των συνδυαστικών ασκήσεων. Οι ασκήσεις αυτές ασκούν πολλές μυϊκές ομάδες συγχρόνως.Ξεκινήστε από σήμερα και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν!

Φτιάξτε σώμα για το καλοκαίρι

Ναι, έρχεται η ώρα! Η ώρα που θα μείνετε με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και θα επελάσετε στην παραλία, περιστοιχισμένη από όμορφους άντρες με καλογυμνασμένα σώματα που πολύ θα θέλατε να καρφώσουν τα μάτια τους πάνω σας.

Το βρετανικό τεύχος του Cosmopolitan σας δίνει τρεις βασικές συμβουλές για να καταφέρετε να αποκτήσετε μέχρι το καλοκαίρι το σώμα που επιθυμείτε ή τουλάχιστον να χάσετε κάποιους πόντους.

1. Να πίνετε πολύ νερό και να τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά.

2. Να θυμάστε πως η υπερβολική αερόβια γυμναστική περιορίζει σημαντικά τη δύναμη. Αν θέλετε να αυξήσετε την δύναμή σας περιορίστε την αερόβια και το ποδήλατο σε 30 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα.

3. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε κάνοντας βαράκια. Έχει έρθει η εποχή των συνδυαστικών ασκήσεων. Οι ασκήσεις αυτές ασκούν πολλές μυϊκές ομάδες συγχρόνως.

Ξεκινήστε από σήμερα και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X