Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τον ΔΣΑ θα επισκεφθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου την ερχόμενη Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013, στις 7,30 μ.μ. θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).Να σημειωθεί ότι η παρουσία του κ. Αθανασίου στον ΔΣΑ είναι η πρώτη με την ιδιότητα του υπουργού Δικαιοσύνης, ενώ έχει παραβρεθεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία κατείχε πριν την παραίτησή του από το δικαστικό σώμα (κατείχε το βαθμό αρεοπαγίτη).Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά την παρουσία του στο ΔΣΑ θα ακούσει τα προβλήματα που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο, ενώ από την πλευρά του θα αναφερθεί στις προτεραιότητες του υπουργείου, όπως επίσης θα αναφερθεί στην αναθεώρηση του Συντάγματος και στα εκκρεμή νομοσχέδια του υπουργείου όπως είναι ο νέος Κώδικας Δικηγόρων, κ.λπ.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον ΔΣΑ θα επισκεφθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου την ερχόμενη Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013, στις 7,30 μ.μ. θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).

Να σημειωθεί ότι η παρουσία του κ. Αθανασίου στον ΔΣΑ είναι η πρώτη με την ιδιότητα του υπουργού Δικαιοσύνης, ενώ έχει παραβρεθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία κατείχε πριν την παραίτησή του από το δικαστικό σώμα (κατείχε το βαθμό αρεοπαγίτη).

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά την παρουσία του στο ΔΣΑ θα ακούσει τα προβλήματα που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο, ενώ από την πλευρά του θα αναφερθεί στις προτεραιότητες του υπουργείου, όπως επίσης θα αναφερθεί στην αναθεώρηση του Συντάγματος και στα εκκρεμή νομοσχέδια του υπουργείου όπως είναι ο νέος Κώδικας Δικηγόρων, κ.λπ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X